portals Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam Mam problem z SGM.Gdy zbieram ostatnią partię dokumentów i pojawia się "filmik" jednak zostaje on przerwany i kamera wraca do widoku z oczu.Niby nic się nie stało gdyby nie to że po tym nie działają żadne przyciski, czy ktoś ma pomysł jak rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Raczej nie jest to wina polonizacji. Nikt wcześniej takiego errora u nas na forum nie zgłosił. Próbowałeś przeinstalować moda ? Na forum twórców bardzo często to właśnie każą zrobić w razie problemów i wgrać od sejwa sprzed problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Kobal sprawdzał na swoim i nie pomogło to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A czy kobal miał ten problem też czy tylko jest on u Ciebie ? Nie mam w tej chwili możliwości żeby jakiejś bardziej konkretnej porady udzielić, bo jestem jakieś 360 km od mojego kompa i wszystkich linków, które mam do forów RUS, więc nawet chłopaków stamtąd zapytać nie mogę W poniedziałek poszperam i popytam czy komuś coś podobnego się trafiło. Jeśli możesz to proszę o dokładny opis sytuacji, w której ma miejsce problem - bo nie grałem jeszcze w tego moda i nie jestem na bieżąco z wydarzeniami A tak na marginesie to pozdrowienia znad pięknego o tej porze roku Jeziora Hańcza - dziś zrobiliśmy z ekipą niesamowite nurkowania podlodowe I nie uwierzycie, ale tutaj lód jest tak gruby, że kolesie pomykają samochodami po jeziorze jak po drodze EDIT 22:50 Przyszło mi do głowy, że może to być wina "witaminki" jeśli takowej użyłeś. Zabezpieczenia gier komercyjnych często tak po jakimś czasie mogą Ci uniemożliwić granie EDIT 23:13 Polska wersja CoP jest zabezpieczona chyba starforcem. Jeśli tak jest istotnie, to nic Ci po witaminkach Może zaistalowanie wersji ENG i podmianka pliku lokalizacyjnego na PL pomoże na Twój kłopot. Możesz też spróbować innych sposobów ze stronki, której adres jak chcesz to na PW mogę Ci podać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 A czy kobal miał ten problem też czy tylko jest on u Ciebie ? Gdy Kobal wczytał mojego save to samo jest u niego, jednak On przeszedł grę.Chodzi o ostanie dokumenty które trzeba Jupiterze, zadania to jest w podstawowej wersji gry niezmienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Problem w tym, że starforce "piętnuje" sejwy, więc u każdego komu je dasz do spróbowania będzie to samo. Jeśli u niego nie robiło problemów to znaczy, że pliki gry są OK (bo nie może być tak, że u jednego pójdzie, a u drugiego nie - komputer nie człowiek i nie ma u niego uznaniowości procesów, są tylko instrukcje lub ich brak). Ja bym obstawiał zabezpieczenie producenta. Wpadłem jeszcze na jeden pomysł - jak masz dostęp do innego kompa zainstaluj sobie wersję ENG CoP (tam jest inne zabezpieczenie i być może gra nie wykona wtedy instrukcji blokowania postępu gry w tym momencie) i spróbuj załadować tego sejwa i przejść ten moment gry na tej wersji. Jak przejdziesz to zasejwuj i wracaj z nowym sejwem do gry na PL. Jeśli to zadziała, to masz dowód ostateczny, że to zabezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 To oznacza że lepiej tej witaminy nie wykorzystywać po zainstalowaniu moda, bo możemy nie ukończyć gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashenmoor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam! problem polega na tym iż mam sigerousa 1.7 wraz z fixem 31.08 i polonizacja z forum, w chwili gdy próbuje podejść do tartaku dostaje wysyp do windy log: FATAL ERROR [error]Expression : 0 [error]Function : ErrorLog [error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_engine_script.cpp [error]Line : 49 [error]Description : Incorrect count settings in death_manager for object[wpn_protecta] za wszelką pomoc z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zacznij od prześledzenia tematu od tego postu w dół http://www.stalkerte...ndpost__p__8536 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi