gawron Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Jak w temacie... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 No i w dechę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Robi się jeszcze jeden Ale moim żółwim tempem może zastać mnie lipiec. Tego @gawronowego i tak nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 @Sierioża. Bez przesady, okładając na chwilę fabułę na bok i przerywając pęd za zadaniami, można czasem trafić na coś ciekawego. A że ostatnio naszło mnie na mody graficzne, to wałęsam się po Zonie, poluję na mutanty i podziwiam widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 @gawron Ja na razie, jak wiesz, nie gram - za to uparcie ćwiczę modelowanie i inne takie pierdoły. Efekty są jak na razie beznadziejne, ale pomyślałem, że kalendarz będzie dobrym wyzwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 @gawron rozumiem że to jest screen z jakiegoś moda graficznego którego przerabiasz i zaadaptowałeś do kalendarza. Piękna zieleń i ta mgiełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 @mkk7, tak właśnie jest, jest to zrzut z moda Call of Pripyat Anniversary DELUXE beta, może to nie całkiem odpowiednie miejsce, ale wrzucę w spoiler parę screenów z tego moda. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 @gawron - jeśli w ustawieniach moda nie ma opcji ukrywania HUDa, masz sposób na screeny bez niego? Odpowiedź może by na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Fajny zrzut ekranu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Gawron, ten ostatni obrazek z cementowni to prawie jak wizja lokalna u Fajbusiewicza - ... To tu proszę Państwa w pewien letni dzień... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi