DaarMoo Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Coś się porobiło (i bardzo dobrze), że z Yandexa można ściągać bez logowania. Poza tym transfer jest szybszy. Do tej pory nie dość, że trzeba było się logować to aby ściągnąć jeden plik obowiązkowo musiałem podczepić drugi (jakiś) dodatkowy. Czyżby koledzy Rosjanie usłyszeli nasze narzekania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 U mnie zawsze dało się ściągać bez logowania, było ono konieczne tylko w przypadku osiągnięcia limitu pobrań pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wiem, że kilka osób z forum miało z Yandexem takie problemy jak ja, więc napisałem. Oczywiście, niektórzy nigdy nie spotkali się z takimi niedogodnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi