Mayer99 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Czy ktoś wie jak zdobyć w CoC detektor Svarog? Spora cześć gry juz za mną a nigdzie się na niego nie napatoczyłem niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Można dostać za zadanie losowe od NPC'ów lub dodać ręcznie do plecaka handlarza. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez daniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) @Mayer99 musisz więcej handlować z NPC-mi. Ale żeby w ich ofercie pojawiło się coś ciekawego powinieneś sprzedać im co najmniej dwie, trzy rzeczy. Ja tak handlując kupiłem m249. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ja swojego dostałem za zadanie od jakiegoś stalkera. Jeśli jesteś uparty i masz czas to przed odebraniem nagrody zapisz grę i wczytaj do skutku, aż pojawi się satysfakcjonująca się nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dzięki za pomoc, handluję z NPC's nieustannie, robią mini questy etc, ale na Svaroga nie wpadłem jeszcze, peszek chyba. Postanowiłem zainstalować Detector addon i wszystko się poukładało :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ja znalazłem na samym początku rozgrywki w schowku na cerkwi na bagnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 @SEB2E No to miałeś szczęście. Ja miałem wiele odkrytych schowków i nie znalazłem. Za pierwszym razem dodałem ręcznie do ekwipunku Sakharova w cenie około 190 tyś, bo nie miałem mimo, że prawie kończyłem grę. Za drugim razem dostałem od NPC za losowe zadanie gdzieś w połowie gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 @daniu ten Swarog jest zawsze. Sprawdź schowek w tej stercie pni koło bramy w kierunku na południowa wioskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Jak sprzedaż i zarobisz na tym około milion rubli to masz osiągnięcie i pisze że dostaniesz dużo ciekawych ofert czyli egzo itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 @kondotier Teraz nie mam jak. Wygląda na to, że go jakimś cudem przegapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Gram teraz w CoC z StCoP i znów ten Svarog stoi mi ością w gardle i nigdzie go nie mogę dorwać. Poszedłem za Waszymi radami i w schowku w pniaku przy cerkwi na bagnach u mnie go nie było, robiłem pierdyliard misji dla różnych NPC's w tym naukowców - bez skutku. Przejrzałem fora na MODDB i pisali, że powinien być u naukowca w Jantarze dla którego tłuczemy mutanty, ginął na wiele sposobów, w tym z mojej ręki również, Svaroga nie uświadczyłem ani razu... Taka moja karma z tym Svarogiem widocznie - walczę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Sam sprawdzałem metodę z naukowcem wielokrotne. Nie ma szans na detektor. U Sakharova również nie pojawia się bez ingerencji w pliki. Najlepsza metodą jest właśnie addon. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez daniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi