mordus Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Gram w podstawową wersje zew Czarnobyla. Gram czystym niebem. podkreślam że nie zrobiłem jeszcze ani jednego głównego zdania mimo to spotykam bagiennego doktora który karze mi zwiedzać różne podziemia. i pytanie tak ma być? czy najpierw wyłączyć zwęglacz mózgu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 @mordus - to jesteś farciarz. Ile się ludzie namęczyli, aby spotkać Doktora, a tobie sam wlazł w ręce. Domyślam się, że wybrałeś wersję fabularną. Jeśli tak, to do przodu i powodzenia. Mała podpowiedź. Poczytaj w poradach, jak postąpić przy Spełniaczu życzeń, aby sobie nie popsuć gry. A najlepiej samemu tam nie leźć, dopóki mod nas nie przeniesie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordus Posted June 12, 2017 Author Report Share Posted June 12, 2017 (edited) @kondotier o to widzę miałem szczęście. Ale od czego zacząć rozumiem wyłączyć emiter fal psi i mózgo zwęglacz. Ale potem jak zwiedź laboratoria jest jakaś kolejność? Edited June 12, 2017 by mordus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 @mordus - rób podobnie jak w podstawce. Jantar, Radar, a na końcu CEA. Już nie pamiętam, co tam jeszcze Doktor kazał zwiedzić. Jest to jakoś logicznie poustawiane. Tylko na CEA nie wchodź do Spełniacza, choć zadanie wydaje się być na kolejce. Bo skończysz sobie moda bez bardzo ciekawej rozgrywki w Warlabie na Generatorach. Nie zepsuję Ci gry podpowiadając, że Spełniacz w pewnym momencie sam Cię do siebie zaprosi i się mocno pobawisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Trucker6x Posted November 12, 2018 Report Share Posted November 12, 2018 (edited) To ja też mam szczęście. ! Dopiero wystartowałem z liną fabularną. Jako miejsce startu losowo bagna, jak tylko wyszedłem z bazy Czystego Nieba na bagna i zaraz spotkałem Doctora. Dostałem namiary na schowek i klucz. Idę dalej. Zwiedzam właśnie mroczny parów i widzę śliczną tęcze !!!! Super ! Edited November 12, 2018 by Trucker6x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts