mkk7 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak widać Ubisoft czerpie garściami z Assassin's Creed Black Flag w swojej nowej produkcji Skull and Bones. Premiera w przyszłym roku na PC, Xbox One i PlayStation 4, gra raczej nastawiona na tryb sieciowy w drużynach do 5 osób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zwiastun całkiem fajny, ale mimo wszystko brakuje mi gier singleplayer z dobrą fabułą w takich realiach. Bardzo mi się podobał Risen i na pewno do niego wrócę, w Black Flag nie miałem okazji grać, może niedługo kupię nowy egzemplarz. (byłem w posiadaniu kolekcjonerki, ale wtedy jeszcze miałem za słaby sprzęt i samą grę sprzedałem, figurka nadal dumnie stoi obok biurka ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 @Garrett jeżeli lubisz te klimaty to polecam Black Flag tym bardziej że już sie do tej gry przymierzałeś ale sprzęt nie pozwolił zagrać. Pomimo tego że jest to gra z serii Assassin's to tak jak gdzieś to już napisałem bardziej kojarzyłbym ją z Piratami z Karaibów. Ciekawie i fajnie zrobiona pod kątem walk na morzu i dodatkowo po zdobyciu odpowiednich schematów możliwość modernizacji posiadanego okrętu co pozwala na późniejszą walkę z elitarnymi jednostkami. Skull end Bones też mi się spodobał szczególnie na obszerniejszym materiale i również wolałbym tryb singleplayer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 A jednak będzie solidna kampania fabularna dla jednego gracza, Ubisoft potwierdził że tryb singleplayer będzie równie ważny jak rozgrywka wieloosobowa i to dobra wiadomość. Fragment rozgrywki wieloosobowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi