Allen Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam, wstawiam zapowiadaną pierwszą wersję launchera dla Stalkera powinien działać dla wszystkich części trylogii. Program uruchamia Stalkera od razu z wybranym savem plus dwie przydatne funkcję. Na razie jest prosty, bo w zamyśle taki ma być, później będzie częścią większego "Mod managera". Proszę o zgłaszanie błędów w tym temacie.. LauncherV0.71.exe 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Świetna robota @Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Działa rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Nowa wersja, Bardzo bym prosił o przetestowanie tej aplikacji na wszystkich możliwych modach ( w te które aktualnie gracie ) i poinformowanie mnie jaki to mod. @anatol Launcher.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Jeśli kiedykolwiek potrzebne by było "odświeżenie" wyglądu launchera to daj mi znać, a co do pytania to launcher działa z Drogą we Mgle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 NS 2016 @Allen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 @Allen dalej nie działa z moim CoM'em :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wiem jeszcze tego nie poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Mam problem. Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 wut? 1 godzinę temu, daniu napisał: Mam problem. Jakieś sugestie? no pisze że odmowa dostępu , jak na zdjęciu odznacz to przy tym pliku "conf.ini" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) @antrix Tylko ja nie mam tego pliku. Oczywiście mam zaznaczoną opcje "Ukryte elementy" Plik jest czysty. Po prostu false positive. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez daniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Godzinę temu, daniu napisał: @antrix Tylko ja nie mam tego pliku. Oczywiście mam zaznaczoną opcje "Ukryte elementy" To odznacz "Ukryte elementy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 spróbuj uruchomić z uprawnieniami administratora. @daniu @antrix każdego exeka ściągniętego z internetu wyrzuci Ci jako wirus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 nie każdy , mogę teraz np crack pobrać i nie będzie info dodam wyjątek do avasta i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 @Allen Powinienem napisać szczegółowo na początku. Oczywiście uruchamiam z prawami administratora. @antrix BTS 2017 nic nie wykrywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Na plik conf.ini nie masz uprawnień.. spróbuj przenieść program do katalogu C:\aaa\ Na szybko nowa wersja wymuszająca prawa admina. LauncherV4.1.exe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 @Allen Teraz jest ok, ale nie widzi mi zapisów. Próbowałem na kilku modach (OP-2 Repack, MISERY 2.1.1, REBORN 2.52 Artefakty Śmierci) i podstawce Cień Czarnobyla (GOG). Przywrócę podstawkę Zew Prypeci (GOG) i sprawdzę czy działa. Wygląda na to, że program musi być na dysku C. Przynajmniej w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Nowa wersja. Fix na CS i COP LauncherV5.1.exe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Kolejna aktualizacja. LauncherV.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 I kolejna wersja, ważna ostatnia już zmiana, program automatycznie wykrywa folder zapisów. Bardzo proszę wszystkich o przetestowanie i zabieram się teraz za mod managera. Launcher_V7.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Mam zainstalowaną Soliankę 2016. Luncher się nie uruchamia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Jest jakiś komunikat ? Pamiętaj że ścieżka do pliku .exe nie może odnosić się do skrótu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ponawiam pytanie jak do @smox czy jako plik uruchamiający wskazujesz skrót do pliku z folderu bin w katalogu stalkera. @anatol Ok, teraz będzie działać. LauncherV0.71.exe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodo32 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Mam pytanie jak to urzywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 @Frodo32 Zobacz post wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi