EGZOdaw Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Platforma: Call of Chernobyl (repack - wersja samodzielna) Data premiery: 17.06.2017 r. Autor: @EGZOdaw Zawiera spolszczenie oryginalnej gry, wielu dodatków i polskie audio / lektora. Widziałem, że kilka osób narzekało z powodu błędów po zainstalowaniu polonizacji do Call of Chernobyl a, w którym były już zainstalowane mody. Spowodowane było to tym, że się tam wszystkie configi i skrypty. Niesamowicie mnie to zdenerwowało i postanowiłem zrobić kompaktową wersję zawierającą tylko potrzebne pliki: folder gamedata/configs/text/pol - podstawa spolszczenia, folder gamedata/configs/misc/sound - kilka plików konfiguracji dźwięku, plik gamedata/configs/localization.ltx - polskie znaki, plik gamedata/configs/axr_options.ltx - polski język ustawiony w opcjach gry, plik gamedata/scripts/axr_main_options.script - żeby polski język był do wyboru, jak będą ewentualne problemy można usunąć, folder gamedata/sounds/characters_voice - polskie pliki dźwiękowe S.T.A.L.K.E.R.-ów i innych rzeczy, plik gamedata/textures/ui/ui_actor_main_menu2.dds - tekstura podmieniająca napis z menu na "Zew Czarnobyla", plik gamedata/textures/ui/ui_actor_loadgame_screen.dds - tekstura podmieniająca napis z ekranu wczytywania na "Zew Czarnobyla". Tak jak mówiłem, nie ma zbędnych plików. Mod jest kompatybilny z praktycznie wszystkimi innymi dodatkami: DRX Questlines 1.25; DRX Dynamic Faction relations; STCoP 5.1; OWR 3; MLR 3.2; Itemsoup; i wiele innych, choć nie pamiętam wszystkich. INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Call of Chernobyl. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: MEGA - [KLIK] Nasz serwer - [Polonizacja.7z] 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Hmm... Ciekawe. I polecam dodać jeszcze link MediaFire ponieważ na mega nie wszyscy mają jeszcze transfer pobierania ;p Spolszczenie działa bez zarzutu! Jak usłyszałem tego lektora to łezka na oku. ^_^ Edytowane 20 Października 2017 przez PolskiGROM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 @PolskiGROM Transfer to nie problem, od czego jest program "MegaDownloader" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi