vidkunsen Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Cesarstwo Japonii - 27.05.2017, animacja, reżyser: Takanori Tsujimoto Obsada: Darin De Paul, Erin Cahill, Fred Tatasciore, Karen Strassman, Kari Wahlgren, Matthew Mercer Chris Redfield wspomaga Leona S. Kennedy'ego i Rebekę Chambers powstrzymać kupca śmierci który z zemsty zamierza rozprzestrzenić śmiertelny wirus w Nowym Jorku. Trailer: Ten film jest kontynuacja poprzednich filmów animowanych stworzonych na podstawie gry z lat 90-ych XX wieku Biohazard vel Resident Evil wydanej na PSX - "szaraka" przez firmę Capcom(1,2,3 Nemesis). Jest to 10 film z serii filmów Resident Evil, wysoki poziom, prawdziwe 3D a nawet 4 D. Ja oglądałem a i wam polecam. Film można obejrzeć on-line lub pobrać, wasz wybór. kadr z filmu: Edytowane 21 Czerwca 2017 przez vidkunsen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Czekałem długo na jakieś CGI z Resident Evil, obejrzę ASAP. Spoiler Czyli pewnie wieczorem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 O dziwo wciąż myślę, że Resident Evil: Degeneracja jest chyba najlepsza, mimo że już animacja odrobinę się zestarzała. Druga część, Potępienie było wydłużone i przegadane trochę. A Vendetta? To coś w między nimi, fajnie się oglądało, animacje wciąż trochę drętwe, zwłaszcza twarzy, ale spora ilość shaderów i jako-tako dobra historia przykryły to jakoś i się człowiek na tym nie skupiał. I oczywiście informacja dla ludzi co rzadko kiedy oglądają japońskie filmy tego typu: Tak, to jest normalne że postacie są przerysowane, kobiety, nawet starsze to sex-bomby, a ogólny styl to taka karykatura amerykańskich filmów z lat 70-80. Na tym całe piękno polega Ale poza tym, żaden z tych filmów nawet się nie zbliżył do mojego ulubionego filmu tego typu: Starship Troopers: Invasion. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 No cóż , dodam do puli - Pestka z jabłka, a swoista komedia jest Terra Formars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Obejrzałem. Fabuła sztampowa jak byk zresztą tytuł mówi praktycznie wszystko. Ale cała reszta bardzo fajna. Animacja bardzo ładna, akcji dużo i jest szybka. Strzelaniny kozackie (jak komuś podobały się te z Johna Wicka albo ze starego scifi Equilibrium z Ch. Balem to będzie zadowolony). Dużo walk z zombiakami, dla mnie to plus bo w filmach i grach coraz bardziej na pierwsze miejsce wysuwają się te ich inne bronie biologiczne (różne mutanty) ale ja tam najbardziej lubię umarlaków Jedyne co mi się nie spodobało to Spoiler że w pewnym momencie robią "odtrutkę" na wirusa zamieniającego ludzi i umarłych w zombiaki, chodzisz sobie jako zombiak, a tu cie z powrotem odmienią w człowieka albo w umrzyka Już bym wolał, że to ma działać jako szczepionka, która uodparnia na przemianę po ugryzieniu. No ale cóż. Ogólnie polecam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi