Pure Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Jako że lubię dostosowywać pod swoje widzi mi się różnego rodzaju grafiki etc. to latarki również sobie zmieniłem i postanowiłem je tu wrzucić, może komuś się spodoba i będzie na takich grać a jak nie to nie Paczka zawiera latarki z dwoma rodzajami światła (ciepłe i zimne). Zawsze lubię w grach światła, które budują klimat, są delikatne i podkreślają wszystko w subtelny sposób a nie są oczoje**. Tak też w stalkerze spróbowałem zrobić coś, aby czuć klimacik zwłaszcza pląsając po ciasnych korytarzach laboratoriów, bo głównie na takie miejsca jest przeznaczona latarka mojego wykonania. Wielbicieli wszystko widoczności zawiodę bo światła z latarek są bardzo słabe jak te z biedronek po 10zł. Dlatego kieruję je do osób, które bardziej chcą czuć atmosferę zatracenia się w ciemnościach. A tu kilka screenów z ciasnych pomieszczeń. Spoiler Instalacja banalna na zasadzie kopiuj wklei gamedata. Flashlight.rar 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi