Pan Otlet Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Szukałem i nie znalazłem, ale dzisiaj włączając Steam zdziwiłem się, że pojawiły się aktualizacje. Ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 @Pan Otlet uszkodzenie plików gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 To są aktualizacje dla multi... przynajmniej tak z tego wynika: Cytuj We're preparing an update for all three S.T.A.L.K.E.R. games. This update resolves a recently found vulnerability in the network game client code, which allows intruder to crash the game using specially created server and map names. Thanks to the fan community sites stalker-life.ru and team-stalker.ucoz.com and also personally ufa and Sin! for help in discovering and addressing the threat. After the upgrade, user maps must follow naming convention, namely starting with "mp_". Update is already live on STEAM, standalone Multi-Patch v.2 for retail versions will be released today. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 No własnie się zdziwiłem. Pliki nie były uszkodzone, sprawdziłem. po prostu nagle update, wielkie wtf. Wszystkie 3 części dostały update naraz -_- Spory zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 I to do trybu którego nikt chyba nie używa z uwagi na cziterów? Jest oddzielny Stalker Online czy Surivarum i inne których nazw nie pomnę teraz ani tego czy jeszcze działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi