Yossarian Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Sezon urlopowy w pełni. Część z nas praży się w letnim słońcu, niektórzy uczynią to w najbliższej przyszłości, a pozostali (w tym ja) mają to poza sobą. Poniżej daję link do ciekawego artykułu, dotyczącego ośrodka wypoczynkowego którego historia sięga 1936 roku. Zapraszam. http://facet.interia.pl/historia/news-prora-wymarzone-sanatorium-hitlera,nId,2415619,from-embed-gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 W tekście w artykule są błędy - powinno być: Rana, Sośnica, Bieńkowice, bo takie są Obodrzyckie nazwy. p.s. byłem tam kiedyś jak zbierałem materiał do pracy w temacie Hąsy, szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 A duchy narodowych socjalistów tam straszą ? Bez nich to tylko kupa betonu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Byłeś tam Kondotier, że się wypowiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Szanowny @vidkunsen A znak zapytania po emotikonie widziałeś? To nie wypowiedź, a żartobliwe pytanie. Czyżbyś już zapomniał czytać ze zrozumieniem ? Na to już nic nie nie poradzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi