Flick Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Cześć w czym edytować modele? Chodzi mi tu o najprostszą zmianę kolorów na modelu nic więcej. Słyszałem o 3DMAX ale sam nie wiem i czy jest gdzieś jakiś do tego tutorial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A po co chcesz edytować model dla koloru? Teksturę edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) ymm no okej a w jaki sposób? Pamiętam że kiedyś edytował teksturę w gimpie ale nwm czy to akutalne hmm. Tylko załóżmy że chce zmienić modele powinności na niebiesko i dać im czystemu niebu, zakładam że dużo pieprzenia z tym będzie. Edytowane 13 Lipca 2017 przez Zievmowit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Gimp + wtyczka dds i wyobraźnia. Lecisz z tematem, dużo roboty nie ma bo praktycznie powinność jest na tych samych teksturach więc git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi