Waffen Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Jak to naprawić ?? Przez przynajmniej godzinę edytowałem każdy plik [UI i resztę] {scopes.xml i ui_ingame.xml nic nie dało} w poszukiwaniu złego pliku i nie znalazłem :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) zgaduje że to Gnomus scopes dla CoCa. Wygląda to jak by gra używała mipmapy a nie głównej warstwy(nie wspomnę o tym że pliki scopes nie powinny mieć mipmap...). Próbowałeś wgrać tego addona jeszcze raz? Pliki były modyfikowane w jakiś sposób? Zmiany w plikach broni? Zmiany z samych teksturach? EDIT: to jest celownik "wpn_crosshair_pks07.dds"? Tak z ciekawości podmień go z plikiem z załącznika(gamedata\textures\wpn\) wpn_crosshair_pks07.dds Edytowane 26 Lipca 2017 przez Paranoia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Dobra Temat zamykam, pominąłem coś ważnego w pliku wystarczyło dopisać do : Cytuj <file name="wpn\wpn_crosshair_aug"> <texture id="wpn_crosshair_aug" x="0" y="0" width="1024" height="1024" /> </file> to : Cytuj <texture id="wpn_crosshair_add_l" x="0" y="0" width="1024" height="768" /> <texture id="wpn_crosshair_add_r" x="0" y="0" width="1024" height="768" /> błąd powstał przy próbie dodania Original Weapon Renewal do Arsenal Overhaul Edytowane 26 Lipca 2017 przez antrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Stalker mnie nadal zadziwia heh , problemem nie było brak Cytuj <texture id="wpn_crosshair_add_l" x="0" y="0" width="1024" height="768" /> <texture id="wpn_crosshair_add_r" x="0" y="0" width="1024" height="768" /> tylko komenda "texture_lod" przy wartości "3" celownik jest jak w 1 poście , a przy wartości "1" jest normalnie 2017-07-28 03-34-39.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi