Szeregowy Killer Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witam ponownie. Nie miałem czasu bawić się w Stalkera od jakiegoś czasu, no więc przybyłem z pytaniem do was w sprawie modów. Co nowego, klimatycznego możenie polecić? Obecnie gram w podstawkę z nudów, oraz po kilkukrotnym męczeniu się z modami które albo wymagają profesjonalizmu do instalacji, albo to ja jestem tak głupi :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Jak na wakacje, to NS 2016. Gdzieś w okolicach końca wakacji 2018 skończysz Wszystkie przetłumaczone mody są warte uwagi i gdybyśmy mieli Ci pisać kolejno propozycje wyszłoby na to, że polecamy 3/4 forum. Przejrzyj tematy tu: https://stalkerteam.pl/forum/367-modyfikacje-do-serii-stalker/. Więcej niż pewne, że znajdziesz coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 A może jakieś mody łatwe w instalacji? Ja chyba naprawdę nie umiem ich wgrywać :c + nie umiem ruskiego ;c to odpadają mody na ruskiej podstawce albo bez spolszczenia :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 No to przecież jak byk masz esencję tego forum: https://stalkerteam.pl/forum/250-mody-przetłumaczone-na-język-polski/ Jak sama nazwa wskazuje, tam masz wszystkie mody przetłumaczone na nasz język. A jeśli chodzi o instalację modów, to w pierwszym poście każdego tematu masz dokładną instrukcję. Pomocny może się okazać także mój poradnik, który jest tu: Znajdziesz tam ogólne wskazówki dotyczące instalacji, a także usuwania, robienia kopii gry pod moda, czyszczenia komputera, dogrywania brakujących bibliotek i parę innych. Wydaje się trudne, ale takie nie jest A jeśli pojawią się problemy, to w zidentyfikowaniu ich pomoże poradnik Allena dot. sprawdzania logów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 @Szeregowy Killer - Określenie "od jakiegoś czasu" jest pojęciem względnym. Wejdź w dział zgłaszania polonizacji modów i dowiesz się jakie były spolszczone w trakcie "jakiegoś czasu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dziękuje wam obojgu. Postaram się wykopać trochę wiedzy, ponieważ jest jej tu wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi