Zigi Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Mam problem z uwolnieniem duszy szabrownika w Korpusie Pokoju. Uwolniłem duszę stalkerów i ze spokojem mogłem odejść od grobów, ale gdy uwalniam duszę szabrownika i próbuję odejść dostaję wiadomość "i jeszcze jedna dusza dla mnie" i umieram. Może robię coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dawno grałem i do końca nie jestem pewny czy o to chodzi ale może ten film pomoże od 08:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Nie pomogło. Dusza znika w niebie, a ja z grobu się ruszyć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Mam postawionego Fotografa możesz wstawić jako załącznik sejwa i sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Już rozwiązałem problem. Ewidentnie moja wina- używałem spawnera i miałem jedną duszę szabrownika w ekwipunku. Niemniej dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi