Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Krótka piłka: ma ktoś "chody" wśród naszych wschodnich braci stalkerów? Na ap-pro na ten przykład, vk, stalkermod itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @Sierioża z tego co pamiętam to @vidkunsen coś kiedyś wspominał że jest tam gdzieś bywały. Ale ostatnio rzadko zagląda, pewnie ma plażing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @Sierioża - a co od nich potrzebujesz? Mamy przecież dwóch na forum. Ostatnio rzadko bywają, bo testują moda "Źródło", ale widziałem ich nicki przez krótkie momenty. Można spróbować wrzucić temat do działu obcych języków. No i jeszcze jest @cichy . Ma lepsze układy niż vidkunsen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @Chlebczarow Ja tam vidkunsena toleruję, ale już mu kiedyś powiedziałem, że się z nim nie dogadam Więc nawet nie próbuję, bo po prostu nie umiem poradzić sobie z jego gonitwą myśli. @kondotier Na razie po nic, robię przymiarki. Po prostu gdzie nie zapukam, tam mnie albo olewają, albo zbywają i pomyślałem, że może ktoś na forum ma "chody". Nic, pewnie poczekam na cichego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @Sierioża - Jak idziesz z "nic", to i wracasz z "nic". Z czymś tam chyba poszedłeś. Nie chcesz pisać na forum, napisz mi na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Cytuj Ale ostatnio rzadko zagląda, pewnie ma plażing. Heh, raczej "baning". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi