Mnieciu Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jak imiennik, imiennikowi: @metek58 Wszystkiego najlepszego, życia długiego i radości pełnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 A to ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Wszystkiego Najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Wszystkiego Najlepszego Mietku Z alkoholem trzeba uważać, ale raz do roku - Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez smox 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Co tam sto, dwieście lat w zdrowiu i wszystkiego najlepszego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @metek58 Bracie! Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości, pójdź do spełniacza, monolit pozwala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Wszystkiego najlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Najlepszego ! ; ) Kolejnych udanych lat wędrówki po Zonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Wszystkiego Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Naaaaaaajlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Wszystkiego najlepszego, eM ! 100 lat w zdrowiu i szczęściu. Spełnienia marzeń i tylko radosnych dni ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Się spóźniłem, cholera jasna. Ale radioaktywnych wypieków nikomu nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Chcę podziękować wszystkim za miłe życzenia. Dziękuję i oby i Wam niczego nie brakowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Korzystając z faktu że dzisiaj nie ma żadnej imprezy, chciałem króciutko wyjaśnić jedną rzecz, aby nie wyglądało żem cham i prostak nieokrzesany. Staram się każdemu życzyć jak najlepiej każdego dnia, a urodzin tak swoich jak i innych nie obchodzę z wyboru. Wiem że składanie życzeń nie jest tu rzeczą obligatoryjną, a tylko wyrazem pamięci i szacunku. A jako że cenię i szanuję osoby które w takim czy innym stopniu działają na rzecz forum (chociaż nie zawsze można odnieść takie wrażenie) , nie chcę aby wyglądało na to że coś do kogoś mam czy go lekceważę. Przepraszam Cię metku że podpinam tą wypowiedź pod temat Twoich urodzin, ale nie chciałem zakładać osobnego wątku dla moich wypocin. Jeżeli jest to niestosowne to proszę tego posta usunąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Михаил Алексей |PL| Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 ja to się dopiero dowiedziałem przepraszam "ale lepiej późno niż wcale" 100 lat bracie żeby ci nigdy Wódki nie zabrakło NAJLEPSZEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 @metek58 - spóźnione ale szczere życzenia wielu lat w zdrowiu, kolejnych świetnych spolszczeń, i ogromnej Zony do eksploracji; 100 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi