Stalker76 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam.Nie wiem czy dobrze umieściłem temat.Otóż sprawa jest taka,dostaję wezwanie na pomoc w Hangarze na śmietnisku więc idę na pomoc,z tego co dowiedziałem się od Kontodiera ma tam być handlarz a wcale go tam nie ma,zaznaczam że go nie zabiłem sprawdzałem kilka razy jak i kilka razy się wczytywałem,w sumie zawsze to miejsce mnie zastanawiało że kogoś tam brakuje.Zainstalowałem moda prawidłowo jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Popchnij fabułę do przodu, zrób trochę zadań i w końcu się pojawi, nazywa się Kulinar jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 @blablabla - rozchodzi się o Worona, tego co stoi pod wiatą. Nie trzeba na niego czekać, jest od pierwszego wejścia na Wysypisko. Jak atakują bandyci, idzie do nich postrzelać i wraca. Nie przytrafiło mi się, aby bandyci go choćby zranili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 @kondotier A, o Worona, a to tak, powinien być przy pierwszym wejściu, na lewo pod wiatą obok hangaru, jest nieśmiertelny więc i tak nie może zginąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) A jego nie mam w tym miejscu,poszedłem za radą Kondotiera i teraz mam gorszy problem bo Sidor zlecił zadanie na gwiazdę wieczorną mam takich dwie więc zabrałem je spod młyna i niosę do grubasa a tu nawet gra nie zalicza tego że arty mam nic kompletnie,do tego żre mnie promieniowanie jak diabli a na dodatek nie zalicza mi zadania na strzelbę TOZ a ją mam bo schowek w wiosce był. Szlag mnie zaraz trafi Panowie. Oczywiście Kontodiera za to nie winię. Edytowane 3 Września 2017 przez Stalker76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Oczywiście Kontodiera za to nie winię. Więc witam serdecznie,wczoraj pograłem na nowo w Soljankę 2016 i gra odmówiła mi nie tylko handlarza ale też nie zaliczała zadań od Sidora na Artefakt przy młynie więc dziś na nowo instalacja i granie od początku,jestem w hangarze pomogłem udało się a handlarza nadal nie ma koło hangaru,może on dopiero ma pojawić się potem czyli w dalszej części gry ? Co wy na to koledzy ? Edytowane 4 Września 2017 przez Stalker76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jak wrócisz z Agropromu, to z pewnością się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Zaniepokoiło mnie to bo wczoraj Kontodier dla przykładu podesłał mi swe zapisy więc sprawdziłem o co chodzi i handlarz był ale myślę że pojawi się on potem,na razie zostanę z zadaniami z Kordonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi