Yossarian Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Mam pytaneczko. Czy włożenie xeona do tytułoweo gniazda wymaga wgrania jakiegoś modbiosu, czy płyta rozpozna go "z urzędu" ? Szukałem info w necie, ale albo źle to robiłem, albo temat umarł razem z podstawką. Płyta to Asus Rampage II Extreme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?210275-UnOfficial-Asus-Rampage-II-Extreme-Thread Na podanej stronie są modyfikowane BIOSy. Z nimi powinna płyta ruszyć. Przed modyfikacją sugeruję kontakt na fachowym forum komputerowym, moja wiedza w tym zakresie nie jest wysoka. S! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 5 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dzięki @R4KET za naprowadzenie. Teraz już jestem mądrzejszy. Pora odwiedzić bazar skośnookich kupców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi