DaarMoo Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jak już pisałem instalacja moda z patchem z 18.06 udała się i wczytanie save'a przebiegło bezproblemowo. Natomiast rozpoczęcie nowej gry z patchem ujawniło niespodziewane problemy. W Wiosce Kotów mogę rozmawiać tylko z postaciami questowymi (Wik,Sidor), natomiast rozmowa ze zwykłymi NPC-mi powoduje wylot z fatal errorem. Niestety log "przezornie" wywaliłem i nie pokażę go, ale problem dotyczył skryptów. Różne manipulacje nic nie dały więc postawiłem moda bez patcha i wszystko hula. Takie drobne info dla przyszłych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Rzeczywiście, ten patch gryzie się z polonizacją. W wersji rosyjskiej nie ma problemów. A tu jest jeszcze nowszy patch z lutego 2018... Zaczynam się przyglądać sytuacji //Edycja: Sprawdziłem i dostosowałem polonizację do najnowszego patcha. Paczka do pobrania w pobieralni (wkrótce ). Postaram się także udostępnić repack pełnej wersji NS2016 z najnowszym patchem i polonizacją 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi