Yossarian Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Wykorzystując fakt że to pierwszy dzień zlotu, gdzie wszystko jeszcze jest w powijakach i oglądających niewielu, wybrałem się na bielskie Błonia aby cyknąć kilka fotek. Pogoda była dobra, natomiast na kolejne dwa dni zapowiadane są opady i jeżeli prognoza się sprawdzi, to niektóre atrakcje mogą stanąć pod znakiem zapytania. Przepraszam za różną jakość zdjęć, gdyż część była robiona telefonem a pozostałe starą cyfrówką. Jako że moja wiedza w tej dziedzinie jest bardzo ogólna, nie oczekujcie dokładnego opisu prezentowanych pojazdów, znawcy dopowiedzą ewentualnie skorygują to za mnie. Spoiler Przy zdobycznym Sd.Kfz 250 ? Ciekawy kamuflaż T-55 ? Na T-72 ? Coś dla miłośników trójśladów Wesoła ekipa na transporterze Zlotowa stołówka Nadciągają posiłki? Nie to czas na relaks Po drodze natrafiłem na mieszany patrol. Nie legitymowali, pozwolili się sfotografować. Nie brakuje też straganów z różnymi militariami. Zakaz fotografowania nie powstrzymał dzielnego paparazzi. Ten zakaz zauważyłem dopiero gdy przerzucałem zdjęcia na kompa . Rajd Krazem. W czasie jego trwania przyszedł jeden z organizatorów i opier... stanowczo i zdecydowanie wyraził swoje niezadowolenie z powodu rozjeżdżania areny ciężkim sprzętem. Dobrze że nie widział wesołej ekipy, która chwilę wcześniej szalała transporterem gąsienicowym . W sobotę 16.09 o godz. 12.00 zaplanowano paradę obok zamku Sułkowskich może uda się Wam coś zobaczyć w tym rybim oku http://www.um.bielsko.pl/strona-3586-kamera.html . Ma pojawić się Sherman - czołg, nie generał. Jeżeli nie będzie padać to może się wybiorę i dorzucę kilka fotek. Ale nic nie obiecuję, bo nie cierpię tłumów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Kurde, ciekawe czy by załatwili Rosomaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Takie imprezy, to pokazy historycznych staroci militarnych. A Rosomak raczej do nich nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi