gawron Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 12 godzin temu, rudy1986 napisał: nie umiem wskoczyć do wraku autobusu w jamie, ma ktoś może save po wyjściu z jamy? Nie da się wejść do autobusu, zresztą nie ma takiej potrzeby. Aby wyjść na zewnątrz, wystarczy przejść tunelem do pomieszczenia, zabrać z plecaka dekoder i po drabinie wspiąć się do góry. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Gdzie moge znaleść Jenota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Godzinę temu, Rybka napisał: Gdzie moge znaleść Jenota? Na poniższym filmiku jest pokazane, gdzie usadowił się Jenot. Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 początek gry, podchodzę do bariery - i od strony bwp i od autka i dostaję takie coś FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : CSE_ALifeInventoryBox::add_offline [error]File : alife_dynamic_object.cpp [error]Line : 221 [error]Description : child pomocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 9 godzin temu, koboldzisko napisał: FATAL ERROR [error]Description : child pomocy ? Chyba ktoś zaliczył wpadkę A tak na serio to błąd wyskoczył parę razy u Rosjan, nie tylko w PA ale rozwiązania niestety nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 co do wpadki to w małżeństwie wszystko jest planowane Nauczyłem się omijać ten błąd - jak schowasz broń, nóż, śrubę, detektor i idziesz z rączkami to nie zaliczasz wylotu na barierze - bo dwa razy mnie tam wyrzuciło jak podchodziłem z detektorem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fnejn Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Jak się dostać do schowka zamiatacza? To musi być ta skrzynia w dyspozytorni, ale jak tam wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Nowe screeny z adaptacji Gunslingera do PA 4.1. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Już jakiś czas temu naszła mnie ochota na coś typowo fabularnego, a Przestrzenną Anomalię uważam za naprawdę wybitnego moda - jednego z lepszych do S.T.A.L.K.E.R-a. Bardzo dobra historia, zwroty akcji, dubbing, trochę znanych postaci z trylogii, nowe lokacje - czego chcieć więcej Podobał mi się również nasz protagonista - Zwier. Czemu ? W końcu gramy najemnikiem, który przed trafieniem do tytułowej anomalii uchodził raczej za bezwzględnego mordercę. Wykonywał powierzone mu rozkazy, przy czym nie wahał się pociągnąć za spust, a nawet wykorzystać naiwnych stalkerów, aby mieć pewność, że osiągnie swój cel. Wygląda na to, że gdyby nie zwykły pech, to dalej pracowałby dla Syndykatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 W dniu 5.05.2022 o 20:08, Agrael napisał: Wygląda na to, że gdyby nie zwykły pech, to dalej pracowałby dla Syndykatu. Pewnie tak by było, najważniejsze, że dla Zwiera nie był to koniec, tylko nowy początek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Na kanale autora PA 4.1 pojawił się nowy filmik: Spoiler Jak można zauważyć zaadaptowany został Gunslinger i pojawiły się nowe obiekty na mapie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek121 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam mam takie pytanie ile jest zakończeń w przestrzennej Anomali ? 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @wojtek121 w opisie moda w pierwszym poście jest napisane, że są 3 zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulow Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Witam mam problem ze spolszczeniem, opiszcie mi jak dokładnie mam to robić w repacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Cześć @sulow. Jeżeli zainstalowałeś repack, to wystarczy wrzucić zawartość spolszczenia do katalogu z modem. Spolszczenie ma standardowo folder gamedata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulow Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Dzięki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topur 345 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Witam próbowałem pobrać spolszczenie ale link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 @topur 345 Trzeba troszkę poczekać, bo pojawił się problem z naszym serwerem i nie można plików pobrać. Sprawę zgłosiłem do @portals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topur 345 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 @topur 345 Problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topur 345 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Dzięki pobrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Ukazał się nowy materiał z zaktualizowanej wersji moda, do której zostanie zaadaptowany Gunslinger. Uwagę graczy przykuwa przeprawa przez radioaktywne bagna na Nieznanych ziemiach. Nowa wersja modyfikacji nie ograniczy się do zaimplementowania nowych broni, ale wprowadzi wiele innych innowacji. Ponadto autor poinformował, że mod jest początkowo opracowywany w języku ukraińskim, ale później otrzyma dodatkowe tłumaczenia. Filmik do obejrzenia na VK. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Trzy nowe screeny. Obecnie autor pracuje nad lokacją «Застава». Posterunek/Strażnica - jak zwał, tak zwał. Warto też zwrócić uwagę na tablicę z ogłoszeniami. Spoiler Źródło - KLIK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Pierwsze screeny z nowego zadania. Spoiler Zadanie nie zostało wymyślone przez autora, a osobę trzecią, zapewne zwykłego gracza. W każdym razie pojawi się na lokacji Posterunek/Strażnica i będzie dot. historii pewnego "wygnanego" najemnika. Źródło - KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Do ekipy pracującej nad nową wersją moda dołączył animator. W linkach dwa krótkie filmiki jako próbka tego czym się zajmuje: Klik1 i Klik2. Możliwe, że będzie pracował też przy Przestrzennej Anomalii 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi