Wędrowiec Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Hejo! Chciałbym podzielić się z Wami pewnym znaleziskiem, na które wpadłem dzięki pewnemu kanałowi który subskrybuję. I rodzi się pytanie czy możę ktoś zechciałby się podjąć karkołomnego wyzwania jakim by było przełożenie tego cudeńka na nasz ojczysty język? Link do cudeńka: https://vk.com/topic-145776037_37570391 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Ale pod tym linkiem o modzie nie ma nic. Bez pobrania i gry diabli wiedzą co to jest, oprócz tego że jest na Zewie Czarnobyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Link podany jako link do pobrania:https://yadi.sk/d/7iCVB0ys3HWYDH Tu link do pobrania. Na filmiku wygląda na to że jest to ulepszona wersja Call of Misery Filmik: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Też oglądałem video z tego moda. Parę funkcji mi się podobało. Tyle że to wersja testowa i nikt się za to nie weźmie. Może po wyjściu pełnej wersji, kto wie (choć większa szansa na angielskie maszynowe tłumaczenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 @Wędrowiec śledziłem postęp prac nad tym addonem , są w nim ciekawe ficzery na które "polowałem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi