Jara Zioło Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Witam, od jakiś 5 dni ogrywam Cew Czarnobyla na freeplay. I mam dylemat. Czy można tutaj dołączyć do jakiejś frakcji? Usatysfakcjonował by mnie wybór między wolnością a powinnością. Czy jest to możliwe grając samotnikiem? Czy może w trybie fabularnym? Bardzo ciekawi mnie jak wyglądała by wojna frakcji na tak dużej mapie. I jeśli istnieje dodatek który umożliwia takie wojny to poprosił bym o linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 @Jara Zioło w każdej chwili możesz dołączyć do każdej frakcji grając jako samotnik. Oczywiście wiąże się to z odpowiednią opłatą albo zadaniem i opłatą. Np. wejście do CzN kosztuję 15 tys. Możesz również zacząć grę w konkretnej frakcji. Ale to wiesz. Właśnie pograłem trochę jako wolnościowiec i powiem, że gra na początku jest ciekawa. Inne zadania, Doktor Bagienny małomówny. Daje tylko zadanie na pokój w Prypeci. Po wyłączeniu Mózgozwęglacza brak Zewu Północy. Więc zrezygnowałem. A zacząłem wolnościowcem bo frakcja ma prawie samych wrogów także nawalanka jest ostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jara Zioło Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jakoś nie mogłem znaleźć tej opcji. Trzeba być przyjacielem frakcji? I co zrobić jak żaden stalker z danej frakcji nie daje mi zadań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 @Jara Zioło idziesz do szefa frakcji i pojawia się dialog - czy chcesz się przyłączyć ? Zadania dają tylko "gwiazdkowi". Czasami dopiero po kilku pytaniach. Dawanie zadań nie zależy od przynależności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Przyłączanie do frakcji możliwe jest z addonem "doxtorx dynamic faction relations" z tego co kminię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGZOdaw Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 16 godzin temu, MaklerR napisał: Przyłączanie do frakcji możliwe jest z addonem "doxtorx dynamic faction relations" z tego co kminię Blisko, ale jednak źle kminisz Chodzi tu o addon DoctorX Questlines: http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/doctorx-questlines (do wersji 1.4.22) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jara Zioło Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Wiedziałem żeby pobrać tego moda :V Dzięki koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi