Grisza Wolkow Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Szukałem na różnych stronach ale wszędzie bida (plik na Yandexie wygasł) a ten Postscript Orion to jakieś nieporozumienie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 @Grisza Wolkow Ja widzę tylko wersję Orion, o jaką inną ci konkretnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Wersję 0.75/0.8x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 To już pewnie nie znajdziesz. Chyba, że na rosyjskich forach w tematach moda ale potem wychodziły kolejne update-y (to tamte linki wywalali), aż do wersji 1.4 czyli Orion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Chu*nia zatem, bo ruskie fora już czytałem i wszelkie pliki to 1.4 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi