The Iceman Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Pathologic jest nietypowym, ale jakże z biegiem czasu wzruszającym RPG... Pierwotnie gra została stworzona w języku rosyjskim, ale po jakimś czasie powstała ekipa tłumacząca grę na uniwersalny język angielski. Niejaki Halfgild Wynac, administrator oficjalnego forum o grze, jakim jest http://forum.ice-pick.com przekazał mi dostęp do bazy FTP w której znajdują się wszelkie pliki do przetłumaczenia, ale już w języku angielskim. Udostępnił mi również materiały pomocnicze - czyli screeny postaci oraz obiektów. Tak więc proszę wszystkich zainteresowanych o kontakt ze mną drogą forumową lub poprzez mój numer Gadu-Gadu czy też adres e-mail, który podałem w profilu. Bowiem rozpoczynam Projekt PL... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No ja mogę pomóc :-D Tylko ostatanio nie mam za dużo czasu, ale spróbuję ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja też mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Nie wiem jak będzie ze mną, bo wyjeżdżam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Obecnie mamy mało osób w grupie, więc możecie też poprosić o pomoc doświadczonych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ja sie pisze na to i moge poprosić o pomoc kolege ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Bardzo się cieszę. Zgłoszenie do projektu niech opublikuje w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jak go trafie na gg to mu powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Odkopuję. I jak się ten projekt ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Projekt padł - za mało ludzi, nikt nie pokazał efektów swojej pracy. Cóż, trudno. Dogadałem się z twórcami i stworzyli specjalnie dla mnie polską czcionkę, ale widać na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 No to chyba temat można zamknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 No to chyba temat można zamknąć... Zawsze jest jakaś nadzieja, że jeszcze ktoś się zgłosi. Być może przerażająca jest ilość tekstu, porównywalna do Tormenta i brak motywacji. Jeśli gra jest jeszcze w sprzedaży, za pomoc w tłumaczeniu mogę zasponsorować grę na własny koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi