Junx Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ta sama zasada jak w OP-2 WZÓR Wersja: Kiedy: Dodatkowe uwagi: Wersja: NS2016_FIX_PL Kiedy: Po wyjściu z pieczary Dodatkowe uwagi: Brak po pieczarze.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 ...ale właściwie po co komu to? NS2016 od OP-2 jest tak daleko, jak dupa Sidorowicza od Elektrowni. Chyba każdy, kto dał radę przejść Cień Czarnobyla, poradzi sobie z NS2016. Uniemożliwiających dalszą grę problemów natury technicznej także chyba nikt nie miał. Fakt, że to dłuuuga, daleeeka droga, ale zaczynanie jej od pobranego z internetu sejwa trochę przeczy idei grania w to. Dobra, już jestem cicho, nie bijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas7911 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 A ja bym skorzystał, tylko nie wiem czy w tym zapisie masz już wyjaśnioną sprawę z Kużniecowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi