demonkemon26 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Witam, kiedy do COC dodaje kiedy zaczynam nową gre crashuje mi gre czy ktoś może mi pomóc ? ( dzieje sie tak tylko jak mam dodany folder gamedata z wojny frakcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 @demonkemon26 Nie dodawaj tego folderu, proste A tak na serio to podaj logi, jak to zrobić znajdziesz w poradniku który jest w dziale "Poradnik początkującego stalkera", łatwo go znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonkemon26 Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 dziękuje :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi