tybet64 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Witam. Nie mogłem znaleźć tematu więc zakładam nowy. Mam problem z uruchomieniem Nivy w Parowie (czy jak mu tam) bo nie mam tego w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Pisano już o tym, ale napiszę jeszcze raz - Do pliku user.ltx dodać na końcu linijkę: bind turn_engine kB Zamiast B - dowolny przycisk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Stokrotne dzięki. Widocznie przeoczyłem, może zbyt "nerwowo" szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 @tybet64 - w tego moda grałem dawno, ale chyba nie miałem problemu z uruchamianiem samochodów. Zobacz w opcjach ustawień na samym dole, pod opcjami gry sieciowej, czy nie ma "Uruchom", lub coś podobnego. Jak nie znajdziesz, masz opcję podaną przez smoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Niestety nie miałem niczego takiego w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi