cichy Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Gra w formie klucza na STEAM, jest teraz za darmo dostępna na Humble Bundle (jeszcze niemal dwie doby): https://www.humblebundle.com/store/sanctum-2?hmb_source=sanctum2_freegame&hmb_medium=banner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dzięki za cynk. Warto przypisać tę grę na swoje konto steam, z ciekawości spojrzałem ile ona kosztuje na tej platformie. W ogóle mam wrażenie, że niektóre ceny gier są brane z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Mam bardzo bogatą bibliotekę na STEAM, polecam przed zakupem na tej platformie, sprawdzić ceny w sklepach internetowych. W 8 przypadkach na 10 na Allegro zapłacimy średnio od 10 do 30 (nawet 50) % mniej niż u pierwotnego dystrybutora. Wiem, że to kuriozum, ale pozostaje faktem. Nie mówię tu o nielegalnych moim zdaniem rejestracjach przez VPN czy lewych giftach i udostępnianiu konta do pobrania gier do gry offline - to może zakończyć się banem i stratą swojego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 @cichy Ale idąc tym tokiem myślenia, to jeszcze lepiej byłoby udać się na G2A. Na przykładzie X COM: na Steam kosztuje obecnie nieco ponad 20 zł, na G2A zapłacisz niecałą "dyszkę". Pozostaje jeszcze kwestia kontrowersji związanych z tą platformą, ale czy to na Alledrogo, czy gdziekolwiek indziej, każdy może wystawić za dowolną cenę nabycie w hurcie klucze. Akurat sklepów w tym wypadku nie polecam, bo taka Fabryka Kluczy za to samo życzy sobie prawie 25 zł, Keye - 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi