tybet64 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam. Mam problem ze schowkiem Siemieckiego. Wiem gdzie jest bo Sidor powiedział( chyba to ten kufer przy rozwalonym śmigłowcu na Radarze) ale nic w nim nie ma, a kiedyś jak grałem to tam coś było. No i jednej cyferki kodu nie mam. Mam od Mądrali , Olega i z trupa na Kordonie. A już prawie kończę. I jeszcze jedno. Na czym polega to dopełnienie bo na razie nie widzę różnicy. Jestem na MW i idę po leki dla Kutwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Tutaj w postach od #3 masz całą odpowiedź z dokładnym opisem z kim porozmawiać i gdzie te osoby odnaleźć by schowek Siemieckiego stał przed Tobą otworem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Chyba jestem ślepy. Nie widziałem tego. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 I tak w niczym mi to nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi