twojastara123 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mam problem z grą, gdy chcę wczytać ostatni zapis wywala mnie na pulpit i że xrengine.exe przestał odpowiadać i wiem, że trzeba mieć wersję gry 1.0004, ale takowej nie posiadam i próbowałem na wszystkie sposoby zmienić jej wersję raz mi się nawet udało przez regedit, ale i tak mnie wywaliło znowu przy wczytaniu zapisu gry. Gra jest oryginalna od cd-action. Mod complete 2009 działał bez zarzutów tak samo jak inne modyfikacje usprawniające grafikę i inteligencję NPC. Ogólnie to modyfikacje zmieniające fabułę działają dopóki nie zginę i nie wczytam od nowa gry, a trochę to męczące by było w kółko przechodzić to samo, gdyż jest to trochę niemożliwe. Mam nadzieje, że opisałem swój problem i w załączniku podaje logi. xray_filip.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 @twojastara123 Po pierwsze jak masz grać to graj w ostateczną wersję tego moda czyli Tajne Ścieżki 2 Update Final. Po kiego masz się męczyć i walczyć z babolami z wersji starszych. Po drugie jak mod jest na 1.004 i nie jest powiedziane, że można grac na innych to na innej wersji gry prędzej czy później będą problemy i, i tak nie ukończysz. Po trzecie wersja z CDA tak samo się downgrade-uje jak inne. Było to tu potwierdzone. Także zajrzyj do tematu za 3 sposobami downgrade-u i przeczytaj, który jest najlepszy i zrób go prawidłowo to pograsz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 To jeszcze dorzucę link do odpowiedniego tematu: Tylko jak pisał @tom3kb zrób to prawidłowo, a będzie hulać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi