mkk7 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Mimo tego że @Anton Gorodecki pożegnał się z naszym forum, mamy nadzieję że zagląda tu do nas czasem. Anton wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i powodzenia w życiu osobistym. Może jednak kiedyś wrócisz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Może jeszcze wróci i będzie mu miło przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Sto lat @Anton Gorodecki, brak mi Twojej chłodnej, zdroworozsądkowej oceny sytuacji, świetnych tłumaczeń i wstawek. Wszystkiego dobrego . i na wieczorny deserek.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Witam. Pomimo długotrwałej absencji na forum, mam nadzieję że jeszcze się tu pojawi i życzę mu wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia. Pozdrawiam. PS. A może gdzieś na świecie została zachwiana równowaga pomiędzy siłami Światła i Mroku i ANTON GORODECKI wyruszył robić to co potrafi najlepiej - przywracać równowagę?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Wszystkiego najlepszego Mam nadzieję, że pewnego dnia do nas powrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Wszystkiego najlepszego. Powrotu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Antonku . Sto lat !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Najlepszego! Pamiętaj, my tu wciąż czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Anton, wszystkiego najlepszego z Okazji Urodzin ! Obyś w końcu zatęsknił za starymi kolegami i pojawił się na Forum. Zdrowia i sto lat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Anton bracie, wszystkiego najlepszego, wracaj z centrum zony niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Bardzo Wam dziękuje kochani stalkerzy za wszystkie życzenia, a przede wszystkim za pamięć. Co do mojego powrotu - to Forum radziło sobie doskonale, kiedy nie byłem tutaj zarejestrowany i również będzie dalej doskonale funkcjonować bez obecności mojej skromnej osoby. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi