Zigi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Wybrałem ścieżkę szabrowników, poszedłem z nimi na bazę wojskową i zabiłem himerę, oddałem ich dowódcy kontener z częściami remontowymi, po czym ulotnili się. Wciąż nie mogę znaleźć RPG. Gdzie to powinno być? Amunicję z wieży już zebrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Od 47:32 na poniższym wideo: Spoiler P.S - nie zabiłeś chimery tylko "himerę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dziękuję. Nawet nie zauważyłem tej skrzyneczki. Najciemniej pod latarnią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi