DaarMoo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zacząłem ponownie pykać w moda, bo przedni jest i widzę, że żadnego pytania czy uwagi nie mogę skreślić bo temat zamknięty jest. @kondotier w jednym z ostatnich postów wstawił link do dalszej dyskusji. Ale link jest martwy. Zasmuciło mnie to i zdziwiło. Gram w niego po Złotej Kuli i powiem szczerze, że równowaga między strzelaniem, a szukaniem jest w pełni zachowana co niezmiernie cieszy mnie. Kula to jedna przede wszystkim zadania. Strzelanie szczątkowe. Brak tego niezmiernie. Tak, że może uda się coś zrobić, Szanowna Administracjo bo na pewno pytania i odpowiedzi posypią się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dyskusje na temat przechodzenia i problemach jest tu: Dlatego główny temat Moderacja zamknęła - moje niedopatrzenie - chciałem tamten otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 @cichy - dzięki w imieniu swoim i nieswoim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi