Kedor Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Witam. Jest to zadanie polegające na znalezieniu i uratowaniu rannego stalkera. Zadanie zleca nam Sieryj. Ranny stalker znajduje się na drodze, nieopodal opuszczonej kopalni w lesie. Gdy znajdujemy jęczącego delikwenta, on informuje nas, że w kopalni został jego kolega. W tunelach dostajemy po głowie PSI - mam ulepszony chełm, ale nie udaje się dotrzeć do wyjścia. Za każdym razem, gdy widzę już okolice wejścia/wyjścia teleportuje mnie do środka. Podejrzewam, że to sprawka kontrolera, ale go nie znalazłem. Znalazłem podziemne pomieszczenie z łóżkami dla górników, a niżej artefakt "kompas", jednak wyjść nie mogę. Rannego czerepa też tam nie znalazłem. Może ktoś, coś? Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertow99 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Musisz założyć kompas i wyjść z kopalni. http://forum.freeware.info.pl/gry/stalker.html Wtedy dopiero pojawi się kontroler. Edytowane 24 Września 2018 przez robertow99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi