mrbialy1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Przychodzę z tematem ulepszania/naprawiania broni: mianowicie nie wiem jak to zrobić, a tematu nie mogę znaleźć :/ byłby ktoś na tyle dobry że podesłał by temat/napisał gdzie i jak to zrobić? Będę bardzo wdzięczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 W Cieniu Czarnobyla nie ma naprawy broni, tym bardziej ulepszania. Te opcje pojawiają się w Czystym Niebie i Zewie Prypeci. Jednak naprawa broni jest we wszystkich (chyba) nowszych modach. Zawsze można jednak samemu zmienić parametry broni. Trzeba jednak pamiętać, że działa to w dwie strony. Jeżeli zwiększymy obrażenia np. w AK74, to wszyscy w grze będą mieć taką wzmocnioną broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Wiem że jest jakiś mod do Cienia Czarnobyla który po wgraniu daje możliwość naprawy broni u Sidorowicza, Barmana i u Doktora na Jantarze bo sam kiedyś korzystałem, ale za cholerę nie pamiętam jaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Może jakiś obvilion lost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Nie to był taki malutki modzik dodający tylko opcję naprawy za opłatą, pamiętam że znalazłem go na drugim forum o którym dzisiaj głośno na naszym forum. To co znalazłem: i to: http://www.moddb.com/mods/repair-kits-revamped/downloads/repair-kits-revamped-1042 i to: https://www.nexusmods.com/stalkershadowofchernobyl/mods/113/ Edytowane 20 Stycznia 2018 przez carlopapa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Ten z pierwszego linka - Repair Kits Revamped ostatnio wykorzystałem, fajny modzik. Posiada opcje naprawy/recyklingu, żeby naprawić jakąś broń lub kombinezon najpierw trzeba pozyskać części na remont. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbialy1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ja próbowałem wgrać "Repair Mod", tego najbardziej (chyba popularnego) i coś musiałem pokićkać, bo mod nie działa za nic :/. Wie ktoś, kto go używał, jak sobie poradzić z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Uniwersalny tutek na nie psucie się broni działa we wszystkich trzech wersjach. misfire_probability = 0.000 misfire_start_condition = 0.00 misfire_end_condition = 0.00 misfire_start_prob = 0.000 ; = 0.000 misfire_end_prob = 0.000 ; = 0.000 condition_shot_dec = 0.0000 condition_queue_shot_dec = 0.000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi