FairFight Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Witam was, Poszukuję ikonek (lub po prostu grafik, mogą być w jakichkolwiek rozmiarach) oraz nazwy atrybutów broni z wszystkich trzech części serii. Bo zdaje się, że nazwy parametrów broni różnią się chyba we wszystkich trzech częściach sagi. Muszę zrobić tabelę z nazwami parametrów od poszczególnych broni, jeśli chodzi o ikony to występują o ile pamiętam chyba tylko w ZP. Nie mam możliwości uruchomienia Stalkerów na swoim notebooku, proszę więc o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jeśli chodzi o coś takiego: to proszę przeszukać czeluści internetu, łatwo znaleźć te ikony. Jeśli chodzi o parametry - ściągnij sobie polonizacje wszystkich części Stalkera i spójrz w pliki typu ui_st_inventory.xml. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) 11 godzin temu, Anton Gorodecki napisał: Jeśli chodzi o coś takiego: to proszę przeszukać czeluści internetu, łatwo znaleźć te ikony. Jeśli chodzi o parametry - ściągnij sobie polonizacje wszystkich części Stalkera i spójrz w pliki typu ui_st_inventory.xml. Ikony ekwipunku mam już wszystkie, to nie ich potrzebuje. Akurat Znalazłem już ikonki wszystkich efektów broni i pancerzy, także temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi