The Iceman Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Clear Sky: Game Database Unpacker Upewnij się, że pozostało ci przynajmniej 5GB wolnego miejsca na dysku, na którym zainstalowana jest gra. Rozpakuj zawartość katalogu unpacker\ do katalogu bin\ z zainstalowaną grą. Uruchom plik o nazwie CS_full_unpack.bat W tym momencie rozpocznie się wypakowanie plików, należy uzbroić się w cierpliwość. Pliki po rozpakowaniu znajdować się będą w katalogu bin\unpacked\. Pobierz unpacker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Proszę o podpowiedz jak to z powrotem spakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 A po co chcesz to z powrotem pakować ? Jeśli zmodyfikowałeś jakieś pliki to tworzysz katalog gamedata, tak jak w każdym modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Modów się nie pakuje z powrotem, dlatego że to prowadzi do dziwnych wylotów. Ja męczyłem się nad spakowaniem NS tydzień, odpowiednio rozłożone pliki są kluczem do sukcesu, ładowanie gry trochę się polepszyło. Problemem z spakowaniem modu jest jak wspomniałem dobre rozłożenie plików i odpowiednie wpisanie cyferek gdy piszemy programik, czego ja nie rozumiem, a w zasadzie nie wiem skąd te cyferki mam pozyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi