wolfenstein Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Może chodzi o leczenie z napromieniowania? Nie ! Chodzi o to wyżej. [ Dodano: Pon 10 Sie, 2009 ] I chodzi o to żeby mieć jak najwięcej lekarstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casian Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Celownik PSO1 też na Bagnach? Oczywiście... Znajduje się on w spalonym gospodarstwie w skrytce na szczycie wieży wartowniczej. Obrazek Obrazek Witam! Nosze ten celownik i nadal nie wiem do jakiej broni on jest? A może sie go w jakiś sposób łaczy ? Bo mam go na stanie ale nie potrafię go użyć ... 2. Baza wojskowa - w Kordonie czy ją można w jakiś sposób zdobyć na stałe ??? Tam gdzie jest ten RKM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nosze ten celownik i nadal nie wiem do jakiej broni on jest? A może sie go w jakiś sposób łaczy ? Bo mam go na stanie ale nie potrafię go użyć ... Ten celownik pasuje do AK-74, AN-94 Abakana i AS Wała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Co do celownika to musisz zamontować w swoim karabinie odpowiednią szynę u technika, aby zamontować lunetę. Ta szyna chyba się nazywa jaskółcza szyna-ale pewny nie jestem. 2. Baza wojskowa - w Kordonie czy ją można w jakiś sposób zdobyć na stałe ??? Tam gdzie jest ten RKM... Tej bazy nie można zdobyć na stałem pomimo, że tego że wyjął byś ich wszystkich to oni i tak się za jakiś czas zrespawnują tzn. odrodzą. Ja osobiście wytłukłem ich wszystkich i radosny opuszczam bazę, a tu nagle oni się pojawjają i jeszcze jak już odchodziłem z bazy ulicą do handlarza to mnie w plecy ostrzelali dziady. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mozna go zamontowac jeszcze do grozy. Do kalaszka potrzeba kupic ulepszenie zeby go zamontowac. Szyna nazywa sie jaskolczy ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi