Dovak Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Witajcie Sztaklerzy. Gra wywala mi bugtrapa gdy tylko chce przejść do Wysypiska z Kordonu. Jakby tego było mało, zepsuły mi się wszystkie quicksavy oraz jeden twardy sejw sprzed samej próby przejścia do Wysypiska. Ostatni twardy sejw, gdzieś sprzed godziny, z jakiegoś powodu mi już działa. Macie tu kawałek loga po próbie wczytania zepsutego zapisu ;_; LA DC 1.4005 FATAL ERROR [error]Expression : l_tID_Block.m_tpIDs + l_tID_Block.m_tCount != l_tpBlockID [error]Function : CID_Generator<unsigned int,unsigned char,unsigned short,unsigned char,unsigned short,0,65534,256,65535,0>::tfGetFromBlock [error]File : c:\relese_branch\release branch\xray-svn-trunk\xr_3da\xrgame\id_generator.h [error]Line : 68 [error]Description : Requesting ID has already been used! Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Dovak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nie jestem modderem, ale log sugeruje jakby nie mógł zmienić istniejącego już pliku autosave podczas zmiany lokacji. Taki błąd często się zdarza i wystarczy jednorazowe usunięcie autosave. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dovak Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Pomogło. Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi