Strielon Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Czołem! Chciałem się z wami podzielić filmikiem który znalazłem na YT. Moim zdaniem mapa kordonu wygląda dużo lepiej niż ta klasyczna w stalkerze. Przez bujną wegetację wydaje się być bardziej realna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszubski stalker Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W sumie nawet fajna mapa, ale gra w samej sobie szybko się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Cytat Nowe rozszerzenie Spintires zabierze nas do Czarnobyla. DLC pozwoli objechać go, wcielając się w postać loggera używającego nowych pojazdów B-157 i B-505. Podczas podróży do napromieniowanej strefy będziemy potrzebować licznika Geigera, a także unikać najbardziej niebezpiecznych obszarów, jednocześnie dbając o bezpieczeństwo pojazdu. W trakcie wycieczki po Czarnobylu zobaczymy odżywającą naturę, budynki Prypeci, Czerwony Las, Jezioro Kupsta i Radar Duga. Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi