DaarMoo Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Postanowiłem rozpakować pliki .db programem unpacker, ale coś nie wyszło i chciałem wrócić do otwierania pliku za pomocą wspólnej biblioteki dll. Niestety takiej opcji w ścieżce - otwórz za pomocą - nie ma. Usuwanie pliku i ponowne ściąganie nic nie daje. Brakuje mu również ścieżki - otwierany za pomocą. Spoiler Natomiast sąsiedni jest ok. Spoiler Próbowałem otworzyć za pomocą shell32.dll. Bez skutku. Edytowane 11 Lutego 2018 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Poniżej 2 unpackery, odpowiednio dla rosyjskiej i angielskiej podstawki: Data_Unpacker.zip albo AXR Toolset (od twórców CoCa): https://github.com/revolucas/AXRToolset Nie otwierasz "Otwórz za pomocą..." tylko z menu unpackera. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dotyczy COP i CS, posłużyłem się "Ocalałym". Spoiler W przypadku SoC sprawa wygląda inaczej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Dzięki @Anton Gorodecki i @gawron ! Właściwie pierwszy raz wziąłem się za rozpakowywanie plików .db. Stąd to zamieszanie. Najważniejsze, że udało się i zacząłem grę w moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 W dniu 12.02.2018 o 07:15, DaarMoo napisał: Właściwie pierwszy raz wziąłem się za rozpakowywanie plików .db. Dobrze zrobiłeś, bo nie raz może się przydać. No i jesteś krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi