pacjent1972 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Tytuł oryginalny: Погоня за Праздником Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data premiery: 03.01.2018 r. Autorzy: TQM Team Autor spolszczenia: @gawron Śr. długość rozgrywki: (ok. 30 minut) OPIS: Spoiler Pogoń za Świętami to krótka noworoczna modyfikacja osadzona na platformie Cienia Czarnobyla. Bohaterem jest stalker Senka, którego czeka likwidacja "skutków" przedsylwestrowej nocy. Senka wraz ze swoim kompanem Pietruchą w przedsylwestrową noc otrzymał proste zadanie, które polegało na ochronie stalkerskiego obozu. Niestety jak to często bywa, kolegom trudno było się obronić przed pokusą wypicia wódki. Po ostrej zabawie z reguły następnego dnia wychodzą jej skutki. Czym zakończyły się noworoczne przygody przyjaciół i jak dalej rozwijały się wydarzenia, dowiecie się z tej żartobliwej historii. Cechy moda: krótka fabuła z noworocznym humorem i atmosferą, trzy nowe lokacje, nowa paczka broni. PORADY: Spoiler Kwestie techniczne: Zaleca się grę na oświetleniu statycznym. Niewskazanym jest stosowanie szybkich zapisów. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0006. 2. Zawartość pobranego archiwum moda (gamedata) umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. Dodajemy spolszczenie moda (gamedata). LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Google Drive - [KLIK] Spolszczenie: Nasz serwer - [KLIK] Źródło: 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Do tego stopnia ten mały mod mnie zauroczył, że postanowiłem go spolszczyć. Jest to mod, który nigdy nie straci na aktualności, wystarczy mały retusz. SPOLSZCZENIE: Pościg_za_Św_PL.7z 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dziękuję @gawron. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Mod postawiony i rozegrany 1. fragment. Ku uciesze oka kilka screenów. Spoiler Jak dokończę, odniosę się do moda. DODANO: Żartobliwie mówiąc, dłużej się moda stawia niż gra. Poprzednio przerwałem grę, sądząc że będzie ciut dłuższy. Przeliczyłem się, było tylko jedno zadanie więcej, po to aby sensownie zakończyć moda. Dla zbieraczy ciekawych zrzutek kilka następnych. Spoiler To ostatni dialog moda. I przypomnienie, że były święta. Nie ma co recenzować, ale tego moda powinien przejść każdy. I nie sądzę, aby się komuś udało go spieprzyć. Duże brawa dla autorów moda, choćby za samą nową lokację. Do przejścia krócej niż 1 godz. Ja szperałem gdzie się dało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Link do Yandexa nie działa. Link ze strony moda odsyła do. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 @LisKot Dzięki za info, zaraz podmienię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 @Meta Ok jest tam jeszcze link do dysku google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Z okazji świąt pobrałem tego krótkiego modzika. Główny bohater - Senka - wraz z kolegą miał pilnować nocą stalkerskiej bazy. Niestety nie tylko obozowiska stalkerów, ale i dwóch skrzynek z wódką. Sam zarys fabuły zdradza, że dojdzie do poważnej tragedii Przy okazji w modzie możemy troszkę postrzelać i zobaczyć Sidora w nowym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Fajny mod w sam raz na chwilę wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi