cFany Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Witam, gdzie moge kupic najlepsze wyposazenie chodzi mi np. o Tunder s14(groza) AS VAL lub egzoszkielet. Robie dużo misji pobocznych mam okolo 1400pkt reputacji (ranga bardzo dobry), ale mimo tego braman albo handlarz powinnosci maja jakies slabe karabiny typu ak, strzelby i jakies slabe pancerze. Aktualnie jestem na koncowce gry, dlatego chcialem byc uzbrojony na maksa. Na youtubie widzialem wielu ludzi ktorzy biegali sobie z najlepszym uzbrojeniem, dlatego prosze o pomoc. Mam zainstalowanego moda Autumn Aurora 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 @cFany tutaj poszukaj sobie jakiegoś moda dodającego nowe uzbrojenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cFany Posted February 16, 2018 Author Report Share Posted February 16, 2018 Czyli mam rozumieć, że Tunder s14 i AS VAL to bronie z modyfikacji? Bo zależy mi akurat na tych dwóch, a poza tym to co z egzoszkieletem. Przecież nie jest on z modyfikacji a nie mogę go kupić po mimo wysokiej reputacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArNie Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Groza I VAL są broniami dostępnymi tak w modzie jak i podstawce, nie wiem jednak jak to jest z ich dostępnością w AA 2.0. Co do Egzoszkieletu to nie opłaca się go kupować, gdyż po dojściu do Elektrowni będziesz musiał szybko biec do sarkofagu, a jako że Egzo nie pozwala na bieganie sprintem, to będziesz łatwym celem i będziesz umierał praktycznie non-stop. Lepiej zainwestuj w Wojskowy Kombinezon Pancerny, ma statystyki niewiele gorsze od Egzoszkieletu, a pozwala na sprint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 9 minut temu, cFany napisał: a poza tym to co z egzoszkieletem. Egzę można było znaleźć w skrzyni w Sarkofagu, na najniższym jego poziomie. 11 minut temu, cFany napisał: Tunder s14 i AS VAL Można je zakupić od Barmana lub Petrenki (tu warunkiem są dobre stosunki z Powinnością). @cFany witamy na Forum. Stosuj się proszę do jego zasad i netykiety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cFany Posted February 16, 2018 Author Report Share Posted February 16, 2018 Dobra z egzoszkieletem rozumiem dzięki za odpowiedź, lecz nadal zastanawia mnie to, że od dobrych 10 godzin robię poboczne misje u barmana lub od członków powinności i ani barman ani Petrenko nie mają owych broni. Anton napisał "tu warunkiem są dobre stosunki z Powinnością". Mam 1400pkt ranga bardzo dobra, czy muszę mieć jeszcze wyższą aby te bronie się pojawiły w sklepie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts