Anton Gorodecki Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 W tym temacie proszę o umieszczanie błędów znalezionych w beta wersji polonizacji Жесть Mod 1.0.3.1 + Add-on «Twisted Area». Dziękuję za wszystkie zgłoszenia i proszę pamiętać o spoilerach dla większej ilości zrzutów ekranu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Naprawa broni u Sidorowicza. Spoiler Nie było sprawy, usunąłem screena ,moje niedopatrzenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 To "stare" błędy, ale wstawiam skoro wpadły mi w oko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi