idKFa12321 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witam. Szukam plików moda na odtwarzanie dźwięków podczas podnoszenia przedmiotów na wzór z serii gier Metro. Ten ficzer był w Radiophobii (której skrypty swoją drogą rozłożyłem na czynniki pierwsze) i podobny chyba w Oblivion Lost Remake. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGZOdaw Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 O, ja też poproszę. Albo najlepiej byłoby jakby ktoś napisał jak wypakować zawartość którejś gry z serii Metro. Obojętnie jakiej. Mam obie części w wersji Oryginalnej oraz Redux. Wystarczy link do tematu z rozpakowywaniem/gotowym unpackerem. Najlepiej żeby był po polsku/angielsku. Po rosyjsku też się dowiem, ale prawidłowe przeczytanie i zrozumienie tekstu zajmie mi kilka miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idKFa12321 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @EGZOdaw jeśli potrzebujesz plików dźwiękowych to mogę ci podesłać, mam akurat wypakowane z 2033 US. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGZOdaw Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Z chęcią, ale mi chodzi o dźwięki otoczenia, np: Wystrzały broni Soundtrack Ambient Efekty I wszystkie inne dźwięki, np gdy wyciągasz dziennik, dostajesz zadanie. Dźwięki postaci też mnie interesują ale tylko po rosyjsku. Znalazłem tematy o wypakowywaniu: http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=10&p=36125 - Metro 2033 http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=10&t=10422&sid=a4b3d1901769c44e97a6e80798e4c967 - Metro Last Light (I prawdopodobnie obu wersji Redux, bo mają podobną konstrukcję do oryginalnego Last Light'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idKFa12321 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @EGZOdawmam to czego szukasz. Jakieś życzenie apropo hostingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGZOdaw Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 To świetnie! A jeśli chodzi o hosting to preferuje MEGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi