The Iceman Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Witam. W wolnych chwilach postaram się "przekonwertować" większość tekstur rąk pochodzących z Clear Sky. W Shadow of Chernobyl prezentują się one bardzo ładnie. I tu mam takie pytanie - czy któremuś tutejszemu stalkerowi chodzi w miarę płynnie (na wysokich detalach) Cień Czarnobyla? Mam propozycję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Mi czasami chodzi... Ale to zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Chodzi mi tylko o porobienie screenshotów kilku tekstur na dynamicznym oświetleniu statycznym z włączonymi efektami specjalnymi bez żadnych modów (tylko shadery xStream'a). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Mhm... zobaczę, co da się zrobić 8-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Niestety projekt padł. Nie mam na niego zbyt dużo czasu. Temat zamykam na czas nieokreślony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi