AbiNeKhorn Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Potrzeba mi kogoś kto ogarnia perfekcyjnie skrypty! PROSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @AbiNeKhorn To kogo ty w końcu szukasz moderatora czy moddera? I trzeba było chociaż trochę napisać do czego ci potrzebny. Jak masz problem z jakimś zadaniem w czystym Zewie to masz dział z problemami ale to też napisz o co biega bo we wróżkę raczej nikt bawić się nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 To niech ktoś zmieni nazwę tematu na "potrzebny modder" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGZOdaw Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 4 godziny temu, AbiNeKhorn napisał: Potrzeba mi kogoś kto ogarnia perfekcyjnie skrypty! PROSZE Ale po ci ktoś kto ogarnia perfekcyjnie skrypty? A szczególnie po co jeśli chodzi o problemy. I to w Zewie Prypeci bez modów globalnych. Napisz chociaż co chcesz, może ja coś pomogę jeśli to nie jest jakoś bardzo skomplikowane. 4 godziny temu, AbiNeKhorn napisał: ogarnia perfekcyjnie Nie wiem czy istnieje ktoś kto ogarnia perfekcyjnie skrypty. Jak by to było C++, C# czy coś takiego to jeszcze, ale stalker korzysta z języka LUA. Najbliżej perfekcji (jeśli chodzi o modderów z Europy) są tacy ludzie jak Alundaio. W Polsce też jest kilku wybitnych programistów LUA którzy robili mody do Stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiNeKhorn Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ok właśnie wróciłem więc powiem o co chodzi bo widzę, że wprowadziłem mały zamęt. Nie chodzi o czystego CoP'a .@EGZOdaw oj za bardzo szczegółów się czepiasz . @tom3kb masz całkowitą rację co do modera. Wiecie, pisząc ten post nie miałem na celu sprecyzowanie o co chodzi tylko, że potrzebny jest ktoś kto to ogarnia. Potem bym wytłumaczył. Chodzi o modyfikację do niego. Otóż Pripyat Reborn trochę się wydziwia i potrzebny jest ktoś kto mógłby zrozumieć ocb i wyjaśnił . Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi